EL SAHEL TRAVEL

Wycieczki fakultatywne z Hurghady i Marsa Alam– Opinie

Nasi drodzy turyści jeśli byliście z nami na wycieczkach z Hurghady i Marsa Alam  zachęcamy do wystawienia nam opinii. Podzielcie się proszę wrażeniami z osobami, które odwiedzają naszą stronę pierwszy raz i chcieliby wiedzieć, czy warto korzystać z wycieczek z El Sahel Travel.

Niskie ceny, które oferujemy, zwłaszcza w porównaniu z cenami wycieczek u rezydentów biur podróży, powodują, że wiele osób obawia się, że jakość wycieczek będzie również nie najlepsza.

Napiszcie proszę czy byliście zadowoleni, czy podobała Wam się jakość obsługi, czy przewodnicy są kompetentni, czy polecilibyście El Sahel Travel swoim znajomym, i czy chętnie skorzystacie z naszych usług ponownie.

Z góry dziękujemy za wszystkie opinie!

Dodaj opinię

Opinie naszych klientów:

Polecam.

2 czerwca, 2024

Byliśmy na 3 wycieczkah. Dziękujemy, bylo super!!!

Volodymyr

REWELACJA

23 maja, 2024

Miało być 5 GWIAZDEK. A nawet zasługujecie na 10.

Izabella

Wszystko na 10 z ogrooooomnym PLUSEM

21 maja, 2024

Byliśmy z Państwa biurem na 2 wycieczkach Luksor i Kair 2 dniowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko świetnie zorganizowane. Kair to była wycieczka dla VIPÓW, ponieważ byliśmy tylko my, bardzo sympatyczny i pomocny kierowca Bahr oraz przewodnik Mohamed , który opiekował się nami w Kairze. Posiadał dużą wiedzę o historii i teraźniejszości Egiptu. REWELACJA. Oby więcej takich ludzi. Pozdrawiamy ich serdecznie. A biuro pełna profeska. Jeśli będziecie mieli w swojej ofercie wycieczkę do Dendery i Abydos to my się piszemy. Na inne również. Pozdrawiamy

Izabella

Marsa Alam ❤️

16 kwietnia, 2024

Super biuro, wspaniały kontakt. Byliśmy w sumie na trzech wycieczkach: Luksor z Doliną Królów, Sataya oraz Marsa Mbarak wszystko poszło bardzo sprawnie. Niezapomniane chwile, wspaniali ludzie i cudowne emocje. Ogromne uściski dla Sary😘 Dziękujemy i polecamy 🤗

Gosia

Polecam!!!

6 kwietnia, 2024

Wszystko zgodnie z planem, świetny kontakt, szczególnie polecam wycieczkę na Orange Bay, niewiele osób, cudowni ludzie prowadzący. Zdecydowanie polecam!!

Paula

Wakacje Marzec 2024

1 kwietnia, 2024

Bardzo dobre biuro z wycieczkami. Zakupiliśmy kilka wycieczek z tego biura i byliśmy 6 osobowa rodziną. Wszystkie wycieczki były bardzo dobrze zorganizowane. Wycieczka do Kairu z przewodnikiem Czerwony mega i pozdrawiamy . Wycieczka na wyspę Paradais z Sandrą bardzo mile wspominamy i pozdrawiamy serdecznie:):):* Z czystym sercem możemy polecić to biuro:):) Ściskamy gorąco i życzymy wszystkiego dobrego:)

Marcin

Bardzo dobra organizacja

6 marca, 2024

Bus byl punktualnie. Programm wycieczki dosc szeroki. Nasz polskojezyczny przewodnik Tamer bardzo dobrze opowiadal historie Egiptu, czesto nawiazujac do zycia dzisiejszych Egipcjan. Polecam Biuro i tego przewodnika. Pozdrawiam

Agata

Hurghada ferie zimowe 2024

28 lutego, 2024

Skontaktowałem się z biurem El Sahel Travel tydzień przed przyjazdem do Hurghady. Pani Patrycja na początku przekazała ofertę wycieczek. Skorzystaliśmy z wycieczki samolotem do Kairu i Gizy oraz nurkowanie na rafach i łódź podwodna Sindbad. Kontakt z Panią Patrycją był znakomity. Otrzymaliśmy bardzo dobrą ofertę. Jadąc do Hurghady korzystaliśmy z biura podróży, ale oferty wycieczek biura były znacznie droższe. Pani Patrycja zaopiekowała się nami 🤗. Wiedzieliśmy, że w każdej chwili możemy o wszystko zapytać. Wycieczki były super zorganizowane od początku do końca. Kierowcy przyjeżdżali do hotelu na czas. Przewodnik w Kairze/Gizie był super. Mowił swietnie po polsku z poczuciem humoru. Instruktor nurkowania był mega przyjazny. Czuliśmy, że jesteśmy „w dobrych rękach”. Dziękujemy 😘😘😘

Janek

Luksor i Mega Safari

23 lutego, 2024

Nasze wycieczki z tym biurem turystycznym były absolutnie niesamowite i niezapomniane! Pani Patrycja wszystko nam wyjaśniła, przekazała, odpowiadała na każde nasze pytania, a nawet mogliśmy dokonać rezerwacji jeszcze na dzień przed przylotem. Zorganizowaliśmy wycieczkę do Luksoru oraz na Mega Safari.

Cała ekipa kierowców i przewodników naprawdę zrobiła wszystko, aby nasze wycieczki były niezapomniane. Ich zaangażowanie, życzliwość i kompetencje sprawiły, że czuliśmy się bezpiecznie i mile widziani przez cały czas. Dzięki nim nasza podróż stała się jeszcze bardziej wyjątkowa.

Fotograf również zasługuje na wyróżnienie za wspaniałą pracę. Jego umiejętność uchwycenia magicznych chwil podczas safari sprawiła, że mamy teraz niezapomniane wspomnienia utrwalone na zdjęciach, a my mogliśmy w tym czasie cieszyć się cudownymi chwilami.

Gorąco polecam tę ekipę wszystkim podróżnym do Egiptu.

Pozdrawiamy

Agata i Bartek

Agata

Kair + muzeum

15 lutego, 2024

Wspaniała przygoda, którą przeżyliśmy wraz z Przewodnikiem Samuelem. Jego wiedza, poczucie humoru i troska sprawiły, że będziemy polecać tą wycieczkę każdemu. Oprócz powyższych atutów bardzo ważną rzeczą na którą zwróciliśmy uwagę z rodziną jest poziom zorganizowania przewodnika. Wycieczka jest bardzo długa więc wszelkie opóźnienia sprawiłyby, że byłaby nie do zniesienia. Nie tutaj! Samuel pilnował harmonogramu co do minuty, ale w żadnym stopniu nie sprawiło to, że czuliśmy pośpiech. Był czas na wszystko: zdjęcia, kupno pamiątek, jedzenie, toalety i zwiedzanie. Wraz z małżonką i dzieckiem jesteśmy zachwyceni!

Warto dodać, że autokar również był wygodny. Posiada sprawną klimatyzację, oświetlenie, toaletę i rozkładane fotele. Na pokładzie można również zaopatrzyć się w zimne napoje i wodę.

Johnny
× Rezerwuj teraz